Založ si blog

Robert Fico to dáva na medveďa. Mečiarovského maca.

Niet ho už druhý deň. Niežeby nám až tak veľmi chýbal, ale po nakladačke, ktorú utŕžil jeho vládny zosoplenec v regionálnych voľbách, sa vybral za medveďmi po vzore svojho ideového predchodcu Mečiara-vo zväzkoch udavačov ŠTB evidovaný pod krycím menom Doktor,-ktorý onehdy v prípade problémov tiež zaliezal do medvedieho brlohu.

Pritom je možné s kĺudným svedomím napísať, že opozícia možno ani nedosiahla také veľké víťazstvo, ako vládna verchuška utrpela prehru. Debakel v týchto voľbách má pre ňu niekoĺko nepríjemností. Jej nominanti zostanú zrazu odstrihnutí od peňazovodov, ktorými z menšej časti napĺňali stranícke kasy a z podstatne väčšej časti vlastné kontá. Už ani fluidum premiéra nepomohlo, aby sa znova posadili na niekoĺko rokov do príjemne tapacírovaných županských kresiel, v ktorých niektorí z nich sedeli tak dlho, že ich „ctené zadky“ už vyformovali do ich čalúnenia chirurgicky presný obrys. Čo je však podstatne nepríjemnejšie, prefackaní boli predovšetkým smerácke „esá“ Blanár, Chudík a takmer korunný princ, či už skoro kráľovič Raši. A aby nebolo tých jóbových zvestí málo, stačí sa trošku zahľadieť do výsledkov sobotňajšej voľby a mráz tentoraz neprichádza na chrbáty verchušky Smeru z Kremľa, ale priamo od slovenského voliča. Je totiž zrejmé, že ak opozícia vydrží v nastolenom trende spolupráce a nepodľahne ilúzii o tom, „že všetko je už v suchu“, o rok pri komunálnych voľbách môže sláviť triumf neporovnateľne väčší. Je pochopiteľné, že predovšetkým Smer urobí všetko preto, aby tomu tak nebolo. A jeho ideológovia a a piár manažéri si v tomto súboji nebudú veľmi vyberať spôsoby. Vlastne vôbec si ich nebudú vyberať. Už tým, že disponujú vlastne neobmedzenými finančnými prostriedkami, budú v zjavnej výhode. Ak k tomu pridáme ochotu nadpráce niektorých servilákov zo štátnych inštitúcií-Polícia, Finančné riaditeľstvo, musia sa opozičníci pripraviť na demagogickú a brutálnu ofenzívu. Smeru totiž už pôjde o všetko. Pôjde mu už o politický život!

Dnes napríklad Smer poslal svoju zdravicu učiteľom, zdravotným sestrám a opatrovateľom bezvládnych ľudí, na zvýšenie miezd ktorých vraj nemá peniaze, ale jeho bossovia Žiga a Pellegrini oznámili, že vyplatia fiškálovi Bžánovi odmenu takmer 18 000 000,-€-prepočítané na koruny viac ako 500 000 000,-, teda pol miliardy. Ale budú sa s ním vraj súdiť! Takže ak tomu dobre rozumiem, vyplatia ho a najmú si advokátsku kanceláriu, ktorá ich potom bude zase pred súdom zastupovať! Toto už naozaj nie je HlavaXXII, toto je Hlava, ktorá smrdí od hlavy!

Premiér Fico teda zašiel za medveďmi, pričom v straníckej ZOO má toľko vlkov, supov, hyen a inej dravej zveri, že tej by nestačili ani každodenné nadčasy tlačiarov € v Európskej centrálnej banke.

Je jasné, že tieto šelmy už nikdy nenaučí na diétnu stravu. A preto je úplne jedno, či a kedy sa vráti.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Fico

Premiér vyzval predsedu Najvyššieho súdu, aby poskytol informácie o prerozdeľovaní spisov

24.04.2024 16:51

Podľa Fica je podozrivé, že v minulosti všetky najcitlivejšie veci, v ktorých sa rozhodovalo o opravných prostriedkoch, pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.