Založ si blog

Robert Kaliňák sa vyhrážal Bašternákovi smrťou!

Podľa nemenovaného, ale dobre informovaného zdroja sa tak malo stať dokoca opakovane! Prvý krát v roku 1997 pri ich futbalovom zápase, keď Bašternák vo vynikajúcej pozícii netrafil prázdnu bránu, na čo jeho spoluhráč reagoval slovami : Ja ťa zabijem! Druhý raz to bolo o dva roky neskôr, keď mu Bašternák oznámil, že v spoločnom podniku dosiahli zisk iba 13 000 000,- korún, miesto plánovaných 13 000 OO1,- Sk. Vtedy dnešný minister vnútra zvolal : Obesím ťa na lampe pouličného osvetlenia! A aby vyhrážka znela ešte nebezpečnejšie, dodal : Na vypnutej lampe, nech nikto nevidí, čo za kreténa tam visí!

Zdá sa vám to hlúpe a nezmyselné? Máte pravdu, je to absolútna blbosť. Presne rovnaká, akou je zatknutie Pavla Ruska, ktorý si vraj objednal vraždu kedysi svojej obchodnej paartnerky Sylvie Volzovej. To, že s týmto „tvrdením“ prichádza po 20 rokoch niekoľkonásobný, presnejšie masový vrah Mikuláš Černák, dodáva tomuto tvrdenie takú mieru „dôveryhodnosti“, že bulvár sa predháňa, kto napíše „najsenzačnejšiu novinku“ z vyšetrovania, ktorú ešte nestihla uverejniť konkurencia. „Černák prehovoril o objednávke na vraždu, NAKA nasadila najelitnejších detektívov na Ruskovu kauzu, Pavol Rusko mieri do väzenia“ a podobné bombastické názvy článkov, ktorých autori majú úplne „jasno“, ako to vlastne bolo. Pritom môj osobný pocit je taký, že o Ruskovi si môžeme myslieť čokoľvek, ale obviniť ho z príprav vraždy pred 20 rokmi na základe svedectva úchylného vraha môže iba vyšetrovateľ, ktorý je nesvojprávny, alebo až príliš presne inštruovaný.

O čo vlastne ide? Ministerstvo vnútra pre pár dňami dementovalo tvrdenie odborníkov z IT sektoru, poľa ktorých majú nové občainske preikazy tak veľa bezpečnostných dier, že ich použitím sa vystavujú fyzické a právnické osoby mimoriadne reálnemu nebezpečenstvu, že im može byť elektronický podpis hackermi ukradnutý a zneužitý. Preložené do slovenčiny : Hacker im vybieli firemný, aj osobný účet, predá ich nehnuteľnosť, firmu, alebo čokoľvek, čo vlastnia! Po bohorovnom(veď akože inak)vystúpení ministra vnútra Roberta Kaliňáka, keď označil tvrdenia odborníkov za nezmysly a fámy(my v Smere predsa vieme všetko najlepšie), prišla výzva špecialistov, aby minister dal k dispozícii svoj občiansky preukaz a oni mu dokážu opak. Potom už nebol minister taký bohorovný, dokonca ani len vodorovný, naopak, prišla tlačovka, na ktorej sa on sám pochopiteľne nezúčastnil, ale poslal tam štátnu tajomníčku Sakovú a šéfa informatiky abezpečnosti na jeho ministerstve Jozefa Čapušku, ktorí oznámili : Stopneme vydávanie elektornických podpisov a elektronické služby. Kvôli bezepečnostnej chybe, ktorá podľa Kaliňáka neexistuje! Inými slovami, stovky miliónov eur boli zase nadžgané do bezodných gágorov spriaznených firiem, aby minimálne podstatná časť z nich skončila na účtoch v daňových rajoch.

Smer prežíva pri svojich škandáloch vzostupnú krivku. Najprv  70 000 000,- odmena pre Bžána, ešte predtým podobná, takmer 7 000 00O,- pre ďalšieho fiškála Dvorecký a partneri a teraz vyhodené stámilióny za nefungujúci informatický brak na ministerstve vnútra. Na tieto 3 bomby musel nasadiť (ne)známy mediálny maklér Smeru rovno zbraň hromadného ničenia : Pavol Rusko je podozrivý z objednávky vraždy Silvie Volzovej!

A takto si my na malom, dobrosrdečnom a bohabojnom Slovensku žijeme…

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.