Založ si blog

Slobodan Miloševič bol, je a navždy ostane vojnovým zločincom.

A nič na tom nezmenia ani hoaxy, či vymyslené správy ruskej propagandy a slovenských fašistov o tom, že bol vraj zbavený viny Mezinárodným súdnym tribunálom pre vojnové zločiny Haagu.

Internet je už asi 3 dni zavšivavený fašistickým orgazmom, podľa ktorého Slobodan Miloševič nebol vojnovým zločincom. Vyjadril sa tak dokonca aj ex-predseda Najvyššiho súdu Štefam Harabin,

Tak si to prejdime postupne. Slobodan Miloševič bol zbavený viny, presnejšie nebola mu dokázaná priama účasť, či zodpovednosť na masovej vražde bosnianskych mužov a dokonca neplnoletých chlapcov v Sreberenici. Dokázené však bolo, že Miloševič poskytol pomoc v podobe personálu, zásob potravín a zbraní bosnianskym Srbom počas konfliktu. Mimochorom, najmladší zavraždený v Srebrenici mal 14 a najstarší 92 rokov. A celkovo ich bolo povraždených za niekoľko dní viac, ako 8 000 tisíc! Harabin sa odvoláva na rozsudok, ktorý má 2 600 strán a ktorý ho vraj oslobodzuje spod všetkej viny vojnových zločinov a dokonca ho označuje za ochrancu menšín! O tom, že Harabin ten rozsudok v živote neprečítal, som absolútne presvedčený! Rovnako ako som presvedčený, že ho neprečítali desiatky, možno stovky slovenských fašistov, ktorí sa naň odvolávajú pri svojom „nadšenom vreskote“.

Štefan Harabin sa pri svojom youtubovskom vystúpení dopustil niekoľkých právnych a vecných nezmyslov. Či to bolo z nevedomosti, či z nedostatku profesionálnej odbornosti, alebo proste úmyslene, nebudem hodnotiť. Napríklad označuje Parlamentné listy, ktoré zverjenili klamstvo o Miloševičovej „nevine“ na svojom webe, za oficiálny web Národnej rady SR! Pritom ide o súkromné internetové periodikum!

Celá kauza vznikla ako takmer vždy v takýchto prípadoch, na objednávku ruskej propagandy. Klamstvo o Miloševičovej „nevine“ začal  šíriť britský, zrejme skvele zaplatený, či podplatený(?) novinár Neil Clark na webe proruskej televízie Russia Today. Takmer okamžite ju prebrali všetky „alternatívne“ a konšpiračné médiá – tie slovenské nevynímajúc.

Takže na záver krátke zopakovanie.

Slobodan Miloševič bol, je a navždy zostane vojnovým zločincom, ktorému prischla na rukách krv státisicívov nevinných ľudí. Ľudí, ktorí sa „dopustili strašného zločinu“ tým, že si dovolili narodiť sa ako moslimovia v Bosne, alebo katolíci v Chorvátsku.

Samozrejme, že mi je ľúto všetkých obetí nezmyselného vojnového besnenia a vraždenia na Balkáne v 90. rokoch minulého storočia. Srbských, bosnianskych, chorvátskych. Proste všetkých! V tom sa odlišujem od rôznych harabinovcov, kotlebocov, či im podobných.

A celkom na záver dodávam, že ak NATO pri bombardovaní Miloševiča – áno, te je presné pomenovanie toho, čo sa vtedy dialo – urobilo chybu, tak v tom, že ho nebombardovalo už v roku 1992! Státisíce ľudí dnes mohlo žiť!

P.S. : Predtým, ako niektorí začnete fŕkať jedovaté sliny, choďte sa pozrieť do Srebrenice, alebo do Sarajeva. Len v samotnom Sarajeve bolo srbskými fašistami zavraždených pri jeho obliehaní asi 12 000 civilistov, z toho takmer 3 000 detí… Ak hovorím o srbských  fašistoch, hovorím o srbských fašistoch. Nie o Srboch ako o národe!

 

„Analýzu“ Štefana Harbina si môžete pozrieť tu : Prevzaté z YouTube.

 

 

 

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.