Založ si blog

Od zajtra uvalím ekonomické sankcie a politické embargo na USA!

Sila! To je jediné, čomu tie prekliate USA rozumia! Vojenská, alebo ekonomická! Výlučne sila je nástroj, ktorý bude hrať jedinú a rozhodujúcu úlohu v mojom zápase za zničenie kolísky imperializmu! Víťaznom zápase, dodávam!

Vojenskú silu nepoužijem, lebo vzduchovku som daroval asi pred 30 rokmi jednému chalanovi, fanatickému športovému strelcovi, ktorý si neskôr vystrieľal titul majstra Československa. Prak som takmer pred pol storočím vymenil za lístok do kina, keď sme všetci šaleli za Vinnetoum. Zbraňami hromadného ničenia tiež nedisponujem. Posledné som zažil ako vojak, keď si 25 chalanov po 10 km pochode s plnou polnou vyzulo na izbe vojenské baganče.

Môj boj bude ekonomicko-politický, ale o to ničivejšie budú jeho následky! Budem ignorovať všetko, čo nám tí kapitalistickí diabli nanútili, aby nás mohli ľahšie kolonizovať, aby nám mohli ukradnúť našu drahú domovinu(doma na lavóri vyrábaná pálenka, pozn. autora), aby nám vyhnali z našich krásnych strání ovce a baranov(ešte to tak!). Nezastavia sa pred ničím, hyeny dobyvačné! Ale na mňa nemajú!

Odhodím všetko, čo má pôvod v Amerike! Začnem bojkotom elektriny. Veľkým vzorom je pre mnňa bezdomovec Ďuso z našej krčmy, ktorému kliešte zamestnanca elektrární prestrihli jej drôty asi pred15 rokmi a vôbec mu už nechýba. Naučil sa holiť po pamäti, nohavice si žehlí tak, že ich dá medzi dve dosky, v noci sa na nich vyspí a ráno si pri obliekaní musí dávať pozor, aby si na pukoch neporezal prst. Hudobnú produkciu počúva výlučne v krčme, keď sú chlapi po výplatách. Ďuso nemá amíkov v láske aj z praktických dôvodov. Odkedy vymysleli optické káble, značne sa mu zúžil priestor na odovzdávanie medi. Ďalší príde na rad mobil. Lebo ako vraví náš krčmový mysliteľ Paľo, kým sme ich nemali, nechodili nám za ne účty! Po porade v našom Klube milovníkov švédskych klobás, nórskej šunky a sovietskeho piva, sme prijali ďalšie jednoznačné uznesenie. Končíme s internetom! Prechádzame na infernet! To je fernet, aplikovaný priamo do žily na spôsob infúzie. Ďuso vraví, že to má niekoľko nedostižných výhod. Najvýznamnejšia z nich je, že ťa na rozdiel od internetu nemôžu vypnúť za nezaplatenú faktúru.

Prestávam rešpektovať aj americký politický sytém a všetky tie ich idiotské demokratické zvyklosti a zvrhlosti, akými sú napríklad voľby. Za prvé : Ľudia u nás nepotrebujú slobodu, ale lacné pivo, denné akcie v supermarketoch a raz za štyri roky guláš zadarmo aj s teplým slovom politika! Za druhé : Idiotov a zlodejov si predsa nemusíme voliť, ale môžeme ich priamo menovať! A navyše každá funkcia precedu a potprecedu bude dedičná! Ak môžu niektorí ľudia trpieť dedičnými chorobami, prečo by iní nemali mohli mať nárok na dedičné funkcie? Ústava nám predsa zaručuje rovnaké práva! Nedopovedanou mi už ostaváva iba odpoveď na otázku, či sa bude funkcia dediť po meči a po praslici, alebo po moči a po prasnici…?

Takže, kto sa ku mne pridá?

Záujemcov žiadam, aby svoje prihlášky, doplnené krátkym životopisom, zasielali na uzavreté oddelenie Psychiatrickej nemocnice Philppa Pinela, Pezinok.

 

 

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.