Založ si blog

Vládni politici sa nezúčastnia na protifašistickom proteste. Nepatrí sa protestovať proti budúcemu koaličnému partnerovi.

Bratislavu čakajú dnes dva protesty. Prvý proti „islamizácii“ Európy a kontra protest proti fašizmu. Na ten prvý sa dohrnú lebky vyyholené zvonka, ale predovšetkým zvnútra, zo všetkých kútov Slovenska. Napriek tomu, že o islame vedia toľko, ako Počiatek o reálnej cene za diaľnčný obchvat Bratislavy . Ale treba uznať, že osud utečenca poznajú zblízka, pretože najmenej polovica z nich uteká celý život pred prácou.

Tak, ako býva už úplne zažitým zvykom v slušných krajinách, na každý takýto protest reagujú odporcovia fašizmu v Európe „trucprotestom“. Trucprotestom, na čele ktorého je vidieť všetkých relevantných politikov tej, či onej krajiny. Ministerskými predsedami počínajúc, ministrami pokračujúc a bežnými ľuďmi končiac. Nie tak na Slovensku. Hlavný dôvod je prostý. My skutočne nepatríme medzi slušné krajiny.

Dnes sa podľa médií nezúčastní nikto z politikov vládneho molochu na protidemonštrácii. Neprekvapujú ma politickí a politologickí giganti zo Smeru, ako Vaľová, Kondrót, či Jarjabek. Oni na slovenskom fašistickom štáte vidia aj pozitíva, takže logicky nebudú protestovať proti niečomu, čo sa im páči. Ale ak dokázal premiér zvolať onehdy mimoriadne zasadnutie vlády kvôli Tomanovej psovi, dnes, ak chcel jasne ukázať, čo si myslí o slovenských fašistoch, mal ísť spolu so svojimi ministrami na čele protináckovského sprievodu. Ignoráciou protestu nám vládna „elita“ predviedla morálny politický tanec okolo tyči, ako ľahko odetá dievčina v nočnom klube. Aj keď „pochopiť“ sa to dá. Proste politická prezieravosť nadovšetko a budúceho vládneho spojenca netreba dráždiť!

A možno už aj trénujú nový pozdrav, ktorým sa bude otvárať každé zasadnutie kabinetu. Žiadne otrepané „dobrý deň, vážené kolegyne a kolegovia“,  ale rovno Na stráž, páni bratia!

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.