Založ si blog

Dnes sme my Slováci bezcitní. A zajtra? Zajtra zase len bezcitní budeme…

Dobroprajní, pohostinní, priateľskí, bohabojní, kresťanskí….. zvyšok nezmyslov vo vzťahu k značnej časti obyvateľov Slovenska, ale nielen slovenskej národnosti, si doplňte podľa vašej ľubovôle.

Znovu vychádzame z ulity. Ako slimák, ktorý sa schová pred nebezpečím menom jež, či žaba a čaká, kedy jeho úhlavní nepriatelia prejdú okolo nich bez povšimnutia. A keď sa to udeje, vyráža do útoku! Ohlodáva rastliny, parazituje na ich kvetoch a pokladá ich za svoj výlučný majetok! Takto sme to urobili v roku 1939, takto sme to urobili v roku 1993, takto to robíme dodnes. Takto to robíme v celej našej histórii!

Dnes láme protiutečencká hystéria na Slovensku bariéry, ktoré sa dajú porovnať len s tou, ktorou narábajú zabijáci z ISIL-u! Aj keď sú navonok dôvody úplne rozdielne, v skutočnosti medzi nimi žiadny rozdiel vlastne nie je!

My ich nechceme preto, lebo by nám vraj mohli podĺa premiéra postrieľať na Zlatých pieskoch 30 kúpajúcich sa, tí z Isilu ich naopak chcú preto, že už pomaly nemajú koho vraždiť! Takže aký je rozdiel medzi nami a Isilom? Dajme si ruku na srdce. V podstate žiadny!

Niet sa čo diviť. Najprv premiér oznámi hroziacu “popravu” na Zlatých pieskoch, potom vyrazí spolu s maďarským fašistom a českým ochmelkom do boja proti kvótam, aby napokon chcel nasilu presvedčiť Európu, že to s tým prijímaním nešťastníkov nemyslí až tak zle a je ochotný prijať zopár desiatok sýrskych kresťanov. Ale ajhľa! Strašiak teroristov zo Zlatých pieskov je už natoľko uložený v hlavách slovenskej krčmy(a bohužiaľ nielen v nej), že ten “bohabojný” národ spod Tatier a ďalší “bohabojný” od Dunaja, začína organizovať petície, referendá, zbiera podpisy pod hárky s jediným mottom : Practe sa kade ľahšie! Zmiznite z našej krajiny, vlastne presne povedané, ani sa tu neukážte! Bez ohľadu na to, či ste kresťania, alavisti, moslimovia, či jezídi!

Keď pred časom niektorý americký komik označil Slovensko za krajinu, ktorá vyrába prdy a exportuje ich do zahraničia v drevených krabiciach, išli sa z toho po…ť nilen mnohí naši rodáci, ale aj celá vláda! Pritom paradoxne som s tým komikom hlboko nesúhlasil aj ja! My totiž naozaj tie prdy vyrábame, ale ani jediný sme neexportovali! Dokážeme si ich vychutnávať a spotrebovať výlučne my sami!

Takže na záver mi už len ostáva citovať slová nemenovaného slovenského klasika, ktorý potom, ako s kamarátmi presedel celý deň v krčme, navečer povedal : Nuž chlapi! Dnes me tu! A zajtra? Zajtra zase len tu budeme…

 

 

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.