Založ si blog

Blog o blogu. Alebo : Admin z Pravdy vidí v pochode za ľudskosť politikárčenie. Ja za postojom admina vidím ľudskú zbabelosť!

Jeden z nás dvoch sa teda musí zákonite mýliť.Admin je buď xenofób, alebo som ja hlupák.Rozhodcov urobíte vy, ktorí si prečítate tento príbeh.

Včera som napísal blog, ktorý  som o 11.17hod. zavesil na Pravdu, DenníkN a somvobraze.eu.Jeho názov znie : Nestaňme sa ako krajina krematóriom ľudskosti!

Tu  je link na onen inkriminovaný článok : https://dennikn.sk/blog/nestanme-sa-ako-krajina-krematoriom-ludskosti/

Oznámenie admina o 13.53 hod. znelo : Dobrý deň, Váš blog sme stiahli z titulky, pretože obsahuje propagáciu udalosti/stretnutia s politickým podtónom.Admini.

Nebudem vám vnucovať svoje videnie „príčiny“, ktorou admin dôvodí svoj postup.Ale ja za ňou vidím ľudskú prízemnosť a úbohosť.A s veľkou pravdepodnosťou aj nevzdelanosť.

Označiť pochod na podporu utečencov, organizovaný občianskym združením, ktorého jedinou, opakujem jedinou témou bude prejavenie podpory a ľudského citu utečencom, môže skutočne len polovzdelaný úbožiak, ktorý možno bude o pár rokov sám potrebovať, aby niekto pozdvihol hlas na jeho obranu.

Ale rozhodnutie už nechávam na vás.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.