Založ si blog

Inzerát na vraždenie imigrantov. Alebo : Slovensko začína žať úrodu politického primitivizmu.

„Tak neváhajte a postrieľajme pár parazitov a uchráňme si Slovensko,” inzeruje výzvu muž, ktorý sa podpísal ako Dávid.Za každého zavraždeného „imigrantského parazita“ponúka odmenu 25€.

Takto znie inzerát, ktorý zverejnil mladý muž z Čadce.Redaktorom Aktuality.sk v telefonickom rozhovore potvrdil, že v žiadnom prípade nejde o recesiu, ale k tejto výzve ho motivoval „strach z islamu“.

Takže podľa tohoto „skutočného Slováka“ má ľudský život hodnotu 25€.Neviem, či je inzerent ochotný dať aj akciovú zľavu na zavraždené dieťa.S jeho zastrelením predsa nebude toľko práce, ako s dospelým.V prepočte je 25€ asi 8 krabičiek cigariet, alebo 25 pív.Strašné?Morbídne?Neľudské? Nie.Iba typicky slovenské.

Táto hrozná výzva je však len dôsledkom bezcharakterného, presnejšie chrapúnskeho postoja slovenských politikov naprieč takmer celým politickým spektrom, k nešťastníkom z arabského a afrického sveta.Keď vypustili fámu, že každý takýto utečenec je vlastne potenciálny terorista, vedel som, že bude zle!Veď čo viac stačí Slovákovi, ako strašenie tým, že každý, kto prišiel do utečeneckého tábora, sem prišiel s jediným cieľom.Vyvraždiť mu celú rodinu, v horšom prípade možno aj celú rodnú dedinu?Ešteže nás v tom naši gabčíkovskí Maďari nenechali osamotených a svojím referendom o odmietnutí utečencov nás, Slovákov, dokonca predbehli.

Petičiar Sňahničan z Ladiec, doviezol do mlyna xenofóbie a ľudskej hlúposti svoj náklad petičných listín až druhý v poradí.

Ale darmo, to už tak býva.Nemecko nedalo svetu len Immanuela Kanta, Wolfganga Goetheho, či Albrechta Dürera.dalo mu aj Hermanna Göringa, Adolfa Eichmanna, Heinricha Himmlera.

Tak, ako Maďarsko vložilo do pokladnice dejín Európy a sveta Franza Lehára, Bélu Bartóka, Ernö Rubika, dalo do banku aj vojnových zločincov ako Sándor Képíró, László Csatáry, Ferenc Szálasi.

Len aby sme ako Slovensko v hanbe neostali, dali sme svetu Ľudovíta Štúra, Štefana Baniča, Andreja Sládkoviča.Ale aj Štefana Nižňanského, Jozefa Tisa, Antona Vašeka.

A najnovšie „inzerenta“ z Čadce, alebo organizátorov schizofrenických petičných akcií proti imigrantom.

A dali sme mu aj politikov, ktorí najprv vyvolávajú u občanov žumpácke protiutečenecké vášne a keď ich už nevedia zastaviť, tvária sa ako chlapík vo výťahu, ktorému ušli vetry a on sa pohoršene obzerá po spolucestujúcich, ktorýže z vás to bol….?

 

Nie, nikdy som netvrdil, že všetci Slováci sú xenóbni.Ale nikdy ani nebudem tvrdiť, že nie je pravdou, že slovenskí náckovia to na rozdiel od tých zahraničných majú na Slovensku naozaj ťažké.

Ubezpečujem vás, že ak by takáto výzva vyšla v Anglicku, Nemcku, či v Čechách, už by jej autor vysveloval zmysel napísaného vo vyšetrovacej väzbe.

Alebo čaká naša justícia na slovenského Breivika?

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.