Založ si blog

Ak sa hlupák stane poslancom, je to zlé. Ale ak navyše predkladá aj zákon, je to katastrofa.

Ak bude raz sfilmovaný zrod “protikazítkového” zákona z dielne poslancov Smeru Brixi & Martvoň, siahne na oskarové ocenenie ako ďalší z dielov kultového filmu Blbý a blbší.Tento diel sa bude možno nazývať “Blbý, blbší, najblbší a potom ešte Brixi a Martvoň”.

“Vesmír a ľudská hlúposť sú nekonečné.Aj keď pri vesmíre nie som si až taký istý”, povedal klasik.Ani sám netušil, ako svojím vyjadrením predbehol slovenské dejiny.Predložený navrh zákona tejto dvojice slovenských zákonodarcov a dejateľov v jednom je niečo tak hlúpe a stupídne, že to rozburáca bránice normálnej časti obyvateľov Slovenska.Podľa dvojice B&M vraj výrobcovia montujú do svojich výrobkov úmyselne zlú súčiastku, ktorá sa po dvoch rokoch pokazí a spotrebiteľ, vydaný napospas “kapitalistickým žralokom”, je nútený dať si produkt opraviť, alebo rovno kúpiť nový.Takéto “kazítko” vraj obsahuje množstvo výrobkov, ktoré sa dostávajú na pulty našich obchodov.Bicyklami počínajúc, práčkami pokračujúc, televízormi končiac.

Montovaniu týchto malých “zloduchov” chcú poslanci Smeru zamedziť novelou zákona o ochrane spotrebiteľov.Ten samozrejme a pozor, to je na zákone rozhodujúce, obsahuje aj likvidačnú pokutu až do výšky 166 000,- €! Týmto dvom velikánom a mysliteľom slovenského národa samozrejme ide predovšetkým o pokutu samotnú!Firma, ktorej ju bdelí obchodní inšpektori napálkajú, môže ísť v konečnom dôsledku priamo do likvidácie, alebo exekútorovi.A tá druhá možnosť je podľa môjhho názoru zjavne aj cieľ zákonodarcov.Od exekútora sa totiž dá dovtedy prosperujúca firma kúpiť za bagateľ.Proste krádež na slovenský sociálno-zákonodarný spôsob.

Poslanci Brixi a Martvoň, chápem, že sa začína tvoriť kandidátna listina do budúcich volieb.Chápem aj to, že je lepšie nič nerobiť v parlamente, ako nič nerobiť ako nezamestnaný zaevidovaný na úrade práce.Ale vy zase musíte pochopiť, že v každej inej krajine Európskej únie, by vás začal prokurátor po podaní takejto zákonodarnej kraviny, stíhať za hanobenie republiky.

O rok sú v Brazílii Olympijské hry.Ak sa dovtedy niekomu kompetentnému podarí zaradiť  ako disciplínu aj súťaž v legislatívnej hlúposti, už dnes je isté, že Slovensko má vďaka dvojici Brixi & Martvoň isté olympijské zlato v dvojčlenných družstvách.A vďaka všetkým poslancom, ktorí zahlasujú za takýto choromyseľný paškvil, aj zlato v súťaži krajín!

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.