Založ si blog

Razia vo Váhostave znamená jediné. Smer zahladzuje stopy.

Robert Fico je výrobkom politicko-mediálneho marketingu.V tomto sa neodlišuje vlastne od žiadneho ponovembrového politika.Kombinácia osobného čara(ktoré ak neexistuje, tak sa vyrobí) a dobre sa počúvajúcich ľúbivých fráz o tom, ako máme všetci rovnaké žalúdky aako si zalúžime mať sa všetci rovnako dobre, sú v skutočnosti zmeskou prázdnych fráz a táranín, slúžiacich v konečnom dôsledku len prostriedkom na ohlupovanie voliča s jediným cieľom : Daj nám svoj hlas, nešťastník! Ak nám ho dáš, budeš spasený.Ak nie, zhoríš v pekle opozície! Predvolebné mítingy sa menia na stretnutia sektárov, ktorí s nádejou v očiach a láskou v srdci hľadia na svojich spasiteľov.

Slovensko sa včera zase stalo niečim výnimočným v európskom polititckom systéme.Smer odštartoval predvolebnú kampaň takmer rok pred voľbami.Razia vo Váhostave je reklamným predvolebným trikom Smeru.

Rozmeňme to na drobné.Policajná prehliadka priestorov Váhostavu sa deje v čase, keď v parlamente chystajú zákon na odškodnenie tých, ktorých Širokého Váhostav okradol.Obe udalosti sa samozrejme dostali na hlavné stránky novín a do vysielaní všetkých spravodajstiev všetkých rádií a televízií, dedinské CNN nevynímajúc.Vôbec sa nespomína skutočnosť, že vláda ide odškodniť okradnutých z cudzích peňazí, nie z peňazí zlodeja, teda Širokého Váhostavu.A to je dôvod, prečo treba odpútať pozornosť od jednej perfídnej skutočnosti.Vláda tým, že odškodňuje okradnutých z cudzích peňazí, okráda totiž iných.Policajná razia vo Váhostave v skutočnosti nie je ničím iným, ako zahladzovaním stôp zločinu.Nikto nemusí byť právnikom, ani ekonomickým odborníkom, aby mu bolo jasných niekoľko faktov.

Váhostav a jeho manažéri dostali od vypuknutia kauzy až príliš veľa času na to, aby zahladili stopy!Ak si niekto myslí, že včera polícia našla po takmer roku od vypuknutia kauzy dokumenty, ktoré by mohli Širokého tím usvedčiť z nejakého podvodu, nech okamžite vyhľadá pomoc docenta Chocholouška(prednosta psychiatrickej kliniky vo filme Jáchyme, hoď ho do stroje).

Celé vyšetrovanie skončí presne opačne, ako začalo.Začalo mediálnym humbugom, skončí tichučkým odložením veci vyšetrovateľom.Neviem si naozaj predstaviť, ako by mohol pri neexitencii dokumentov, ktoré boli dávno zošrotované, chalanisko z vyšetrovačky pri akejkoľvek enormnej snahe dostať spolu s prokurátorom prípad až na súd?! Marketingoví manažéri Smeru strčili čierneho Petra do rúk práve týmto dvom inštitúciám.Oni budú o zopár rokov tými, na ktorých bude ktorýkoľvek politik Smeru ukazovať rukou, na ktorej mu ukazujú sociálnu časomieru hodinky v korunách  za milióny.Oni budú tí, ktorí podľa podliaka politika neurobili to, čo mali, oni budú tí, ktorí vlastne podvod vo Váhostave pomohli dokonať.Zdá sa vám to uderené?Ale no tak! Z novodobej histórie Slovenska poznáme až príliš veľa prípadov, keď sa zo zločinca stala obeť a obrátene.A tento prípad nebude a hlavne podľa želania špičiek Smeru, nesmie byť iný!

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.