Založ si blog

Smer zvoláva schôdzu k Váhostavu. V skutočnosti : So Širokým na čele, tuneluje vesele!

Smer zvoláva mimoriadnu parlamentnú schôdzu na riešenie tunelu vo Váhostave.Nejde samozrejme o nič iné, ako zasypávanie tunela samotného, o ktorom som si kedysi myslel, že ho raziči zo Smeru vykopali v dĺžke 200 km zo Žiliny do centrály “najsociálnejšej” politickej strany.Podcenil som šikovnosť sociálnych inžinierov tejto partaje.Ten tunel totiž vedie až na Bahamy.Premiér sa dostal pod spoločenský tlak.A to si rok pred voľbami logicky nemôže dovoliť.So Smerom spájaný major ŠTB Juraj Široký, totiž podľa(ne)overených informácií vytuneloval vlastný podnik.Stovky živnostníkov ostali bez peňazí za robotu, ktorú pre sponzora socialistov(alebo sponzorovaného socialistami?) odviedli pri výstavbe diaľnic.Ako “držhubné” im Široký prisľúbil vyplatiť 15% z dlžnej sumy.V terminológii tipéra by sa dalo povedať, že dostanú nazad manipulačný poplatok.No nebuďte nadchnutý hĺbkou sociálneho cítenia súdruha majora?!Veď im mohol dať aj veľké ….oné!

Smer si nechal urobiť bleskový prieskum nálad občanov pri kauze Váhostav a spozornel!Asi 80% obyvateľov pokladá postup Váhostavu za podvod!No a spájať s týmto podvodom oprávnene aj stranu Smer, predsa nemôže byť dobré!Nemôže! Premiér narýchlo zvolal zasadnutie Národnej rady(prosím vás ušetrite ma poučovania, kto zvoláva zasadnutie parlamentu.To zo zákona viem.A z praxe viem aj to, kto ho zvoláva na Slovensku v skutočnosti), ktorá ide problémy s Váhostavom a podobné podvody riešiť.Ale samozrejme až do budúcnosti.Váhostav je totiž už vec dokonaná.Iba ak by, tak ako som to úplne na začiatku razenia váhostaváckeho tunelu kedysi napísal, chlapi, ktorým Širokého firma nevyplatila robotu, zobrali svojich zamestnancov pred Úrad vlády a začali tam bivakovať.To by sa začali diať veci!Na mobily by začali prichádzať z bánk sms typu : na váš účet bola pripísaná suma….

Mimoriadne zasadutie Národnej rady k Váhostavu je v skutočnosti politický cirkus Smer.Od klasického cirkusu sa odlišuje tým, že šašovia nebude chodiť po manéži, ale budú sedieť v hľadisku.Lístok na toto predstavenie sa bude v jednotlivých prípadoch rovnať sume, ktorú im Váhostav dlhuje.Zatiaľ padajú, ako je na Slovensku zvykom, trestné oznámenia na všetky strany! Aby bol cirkus Smer dokonalý k “trestnooznamovateľom” sa pripojil aj generálny riaditeľ Váhostavu Moravčík!Nechce síce prezradiť, tajnostkár jeden, na koho oznámenia podal, ale vychádzajúc zo slovenskej justičnej praxe, bolo to s veľkou pravdepodobnosťou na predsedu Zväzu včelárov v Mozambiku, alebo na český Spolok priateľov kremácie.Že oni s tunelovaním Váhostavu nič nemajú? Jasne, že nie.Ale na odpútavanie pozornosti a  ohlupovanie ľudí to úplne stačí.

Pri mimoriadnom zasadnutí NR SR navyše všetkým zodpovedným platičom daní, poistného, sociálnych odvodov a obdobných obľúbených dávok ešte hrozí možnosť hraničiaca s istotou, že vzhľadom na ich bezproblémovú platobnú disciplínu budú vybratí ako sponzori dlhov Váhostavu a podobných sociálnych projektov Smeru do budúcna.Dá sa totiž veľmi oprávnene očakávať, že vláda sa kvôli mediálnemu imidžu rozhodne vytvoriť fond, z ktorého bude chcieť v budúcnosti vyplácať aspoň časť peňazí veriteľom, ktorých Váhostav a iné podvodnícke firmy dostanú do neriešiteľných existenčných problémov.Fond bude samozrejme potrebné naplniť a finančne udržiavať.A kto ho naplní lepšie a spoľahlivejšie ako tí, čo poctivo platia odvody? A súbežne s nimi sa môžu teda tešiť na pokuty aj zmrzlinári, ktorí zabudnú vydať blok za malú čokoládovú, obuvníci, ktorí zabudnú zahrnúť do DPH vyčistenie opravenej obuvi krémom, alebo predajca hot-dogov, ktorý nebude mať podľa bdelej hygieny dosť teplú vodu na umytie si rúk.Vlastných, podotýkam.

Na schôdzi vystúpi premiér Robert Fico a zreteľne dá najavo, že nedovolí, aby ľudia treli biedu(jeho ľudia, samozrejme-pozn.autora)!Marxista Blaha potom, ako sa pohľadom uistí, že na balkóne nesedí Výboh, Brhel, Poór, Paška a podobní “sociálni” dravci, vyhlási vojnu kapitalizmu ako takému!Hneď po skončení plamenného prejavu pôjde zistiť, do pokladne Národnej rady, či mu už vyplatili cestovné a diéty za poslednú návštevu Bruselu.Poslankyňa Vaľová si nechá pre hlasovanie o návrhoch premiéra a svojich súkmeňovcov nainštalovať permanentne vztýčený palec.

Akurát Juraj Široký bude v televízii sledovať zasadanutie slovenskej dumy z nepohodlia  rozostavanej haciendy na Bahamách so vztýčeným prostredníkom.

Na fotografii vidíte architekta najdlhšieho tunelu na svete, ako pozorne načúvajúcemu publiku ukazuje s(S)mer razby. Žilina-Súmračná ulica v Bratislave-Bahamy.

Zdroj foto : Topky.sk

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.