Založ si blog

Čo týždeň dal a politik vzal. Alebo ešte len ukradne.

images

Domov a zahraničie

Čo týdeň dal a politik vzal.Alebo ešte len ukradne.

Napísal Peter Cvik – 24.01.2015

0 229

V Rusku sa začali testy lietadla Čirok.Má mať schopnosť niesť výbušniny, dolet asi 2 500 km a dokáže vyletieť do výšky 6 000 metrov za niekoľko minút.Cesta nazad mu trvá podľa nášho vojenského analytika Ďusa podstatne kratšie, niekedy sa ráta len na sekundy.Dôvod tejto rýchlosti nám Ďuso odmietol prezradiť, vraj je predmetom ruského vojensko-konštrukčného tajomstva.Najpozoruhodnejšia správa však je, že bude bezpilotné.Ďuso tvrdí, že každé druhé ruské lietadlo je už bezpilotné.Keď sme sa Ďusa pýtali, prečo je tomu tak, odpovedal pragmaticky : Polovica ruských pilotov má svoj prvý a súčasne posledný skúšobný let už za sebou.Zároveň nám oznámil, že ruské letectvo realizuje zásadnú výmenu svojich bojových strojov.Napríklad kapitán Iľja Samohonkovič už stihol vymeniť svoju stíhačku za kartón vodky.

Slovenskí odborárski bossovia Kollár a Machyna (áno, to je ten pracovitý mužíček v modrej veste Kovo) obvinili prezidenta Kisku, že nepodpísaním novely zákonníka práce podľahol tlaku zamestnávateľských skupín.No, či je to tak neviem, ale to, že prezident nepodľahol tlaku údajných zástupcov ľudí práce  Kollára a Machynu, je potešujúce.Bezdomovec Karol, náš odborník na sociálne dávky práve oslavoval 25. výročie ich poberania, keď ho zastihla táto správa.Sucho na ňu zareagoval slovami : Ešte dobre, že som nešiel za odborára.Takto by o tom , že som somár, vedeli aj v prezidentskom paláci…

V Čechách súd definitívne oslobodil vydavateľov, ktorí vo svojej knihe opisovali Hitlera ako človeka, ktorý to “myslel dobre a vážil si český národ”.Náš tímový odborník na justíciu, 17 razy súdne trestaný Gábor víťazoslávne oznámil : Vidíte, ja som vám  vravel, že Harabin pôjde za sudcu do Čiech!

SIS a Vojenské spravodajstvo usporiadali spoločné nočné cvičenie, ktoré malo za cieľ dokázať pripravenosť našich spravodajcov na boj proti terorizmu.Ked sme analyzovali dôvod, prečo bolo cvičenie v noci, náš expert na spravodajské služby Drahoslav, krycie meno Udámvásvšetkýchdojedného, inak povolaním organista v kostole, povedal : A vy ste už videli bordel, otvorený cez deň?

Tereza Laubeová, hendikepovaná študentka z Ústí nad Labem napísala otvorený list českému prezidentovi Zemanovi, ktorý sa vyjadril, že zdravotne postihnuté deti by mali byť v školách oddelené od zdravých detí.Terezka nepoznám ťa, ale ak dovolíš, zareagujem jedinou vetou : Hlboko, ale skutočne hlboko sa pred tebou skláňam!

Čo sa týka Zemanovho vyjadrenia samotného, Zemanov menovec Miloš, o ktorom v našej obľúbenej cukrárni všetci vedia, že posledných 15 rokov mu ani jediný deň nekleslo promile alkoholu v krvi pod  hodnotu 3 , nechápavo, ale súčasne závistlivo krútil hlavou : Ešte nie je ani koniec januára a Miloš už stihol prechlastať reprefond Hradu…

Pre dnešok sa s vami lúčim vetou najsociálnejšieho talianského odborárskeho predáka (alebo predátora- doplňte si ako chcete) Emilia Leniviciusa Machiniviciusa, ktorú vyslovil hneď potom, ako zjedol na raňajky kilo kaviáru : Tak! A teraz šup ešte jedného bavoráka, potom šup do bavoráka a ukážem tým prascom kapitalistickým, že  žiť na vysokej nohe sa dá aj z ničnerobenia!

P.S. : Neviete, čo je so súdruhom poslancom Blahom?Už dávno sa neozval, už dávno neposkytol žiadny rozhovor, už dávno nevyslovil žiadnu dejinotvornú myšlienku.A bez neho je tu tak veľmo clivô….

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Gruzínsko schválilo návrh sporného zákona o zahraničných agentoch

16.04.2024 18:05

Krajina je zo zákona pobúrená a Západ sa ho obáva, pretože podkopáva šancu Gruzínska na pripojenie sa k EÚ.

Roman Michelko

Výbor pre kultúru odobril návrh na zmenu rozhodovacej právomoci vo Fonde na podporu umenia

16.04.2024 17:58

Finálne rozhodovanie o udelení dotácií FPU má prejsť z odborných hodnotiacich komisií na rozšírenú radu fondu, v ktorej budú mať prevahu nominanti ministerstva kultúry.