Založ si blog

Čo týždeň dal a politik vzal. Alebo ešte len ukradne.

fico_lenin2

DOMOV A ZAHRANIČIE

Čo týždeň dal a politik vzal.Alebo ešte len ukradne.

NAPÍSAL PETER CVIK – 05.12.2014

 0  2672

Týždeň plný prekvapení.

Premiér pohrozil demisiou, aby vzápätí zdôraznil, že to s tou demisou až tak vážne nemyslí.Pristúpi k nej až vtedy, keď ho budú demonštranti v uliciach štvať natoľko, že to bude demisie hodné.Ale keďže náš premiér má pevné nervy, demonštranti ho naštvať nedokážu.

Vzápätí oznámil, že na Ukrajine to vyzerá zle a na vojnu.Asi na takých 70%.Na koľko % percent sa podobá vojne súčasný boj ruských mafiánov s podporou Moskvy za svoj Mafiastan, neupresnil.70% správu vraj dostal z Nemecka.Ešteže tak, lebo laik by si myslel, že to má od nášho vojenského spravodajstva.Ale to sa zrejme venuje predaju nejakých nehnuteľností.

Ešte záverom minulého týždňa stihol premiér oznámiť, že do roku 2020 bude na Slovensku vytvorených 150 000(slovom stopäťdesiat tisíc) pracovných miest.Zdroj tejto ekonomickej bomby začali skúmať analytici pracovného trhu a zistili, že môže mať dve príčiny.Pracovné miesta privezú po diaľnici do Košíc, ktorá už funguje od roku 2010, alebo si premiér otvoril v archíve úradu vlády prejavy Vladimíra I. Štátotvorného Otcanárodného a inšpiroval sa jeho pamätným výrokom : Doniesol som z Ruska 100 000 pracovných miest !

Zdravotnícky výbor slovenskej Dumy nezistil na svojom poslaneckom prieskume v nemocnici v Piešťanoch žiadne porušenie zákona pri obstarávaní trojnásobne predraženého CT.To nám všetkým odľahlo.Na budúcom prieskume výbor možno zistí, že nemocnica ošĺahla Pašku o     1 000 000 €.

Z SDKU ohlásil odchod ďalší poslanec.No čo už?Proste sú strany, ktoré sú nekonečným zdrojov nápadov a strany, ktoré sú nekonečným zdrojom odchodov.A onedlho aj duchov.

Zdravotné sestričky sa vyhrážajú štrajkom.Ktovie, ako hodnotia túto ich aktivitu zdravotní bratia, bratranci a sesternice?Lebo minsterstvo zdravotníctva na nich zvysoka….

Ústavný súd skonštatoval porušenie práv Jozefa Čentéša, keď ho bývalý prezident Gašparovič nevymenoval do funkcie generálneho prokurátora.Priznal mu aj odškodné vo výške 60 000€, ktoré, ako vždy, zaplatí ten, čo s týmto prúserom nič nemal.Teda my.Premiér hneď dodal, že cesta nazad už nevedie, keďže generálna prokuratúra už svojho vedúceho má.Takže Čentéš má rozsudok, Čižnár funkciu a my na krku sekeru 60 000€.

Americký senátor Mc Cain označil maďarského premiéra Orbána za neofašistu.Plagiátor jeden.Ja som označil Orbána za fašouna už pred rokom.Doteraz som si myslel, že diplomovku opisovala len jedna z najvýraznejších osobností novovekých politických dejín Slovenska, ex-podpredsedníčka NR SR Renáta.A ľaľa ho.Odpisoval aj Mc Cain z môjho blogu.

Podpredseda KDH Miloš Moravčík kritizoval rozpočet prijatý budúcim koaličným partnerom jeho strany.Opatrne priateľu! Si síce mladý politický lekár,ale bradatí profesori z politickej geriatrie tvojho hnutia ti hneď vysvetlia že kritizovať nádejnú politickú nevestu za pehavý nos sa nepatrí.

Premiér vo štvrtok oznámil, že vypovedal zmluvu s ENEL-om.Pretože  hneď aj dodal, že sa vôbec nebojí súdneho sporu s touto firmou, ktorá bude požadovať náhradu škody,  všetci  môžeme začať do pančúch vkladať úspory, z ktorých zacálujeme jeho ďalšie huncútstvo.

Víkend je pred dverami, ale keďže hlúposť a politik( priznajte sa, koľkí ste si tam dali=? ) nikdy nespia,môžeme byť v očakávaní, čo prelomové nám cez dni pracovného pokoja ohlásia Blaha, Kolesík, Martvoň, ale aj mnohí ďalší.Hlúposť je totiž takmer vždy výsledkom tímovej práce.

Lúčim sa preto slovami najznámejšieho ruského abstinenta, Ivana Ivanoviča Ochmelkoviča : Nie je dôležité, koľko večer vypiješ.Dôležité je, aby ti ostalo na ranný vyprošťovák!

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.